Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм притнскрин/bijelicmanu, Јутјуб принтскрин/Twins Official

Драгана дала ћерки ИМЕ ПО КОЛЕГИНИЦИ - биле су блиске `90их

Извор: Нпортал

04.11.2023.

14:28

ОВАЈ детаљ из певачициног живота није био познат широј јавности

Драгана Мирковић је увек истицала да јој је породица на првом месту, а неретко помиње сина Марка и ћерку Мануелу, на које је веома поносна. 

Сада је откривен један детаљ који мало људи зна, а то је како је њена ћерка добила име, тачније по коме. Драгана је одлучила да име својој наследници да по својој колегиници Мануели из некада популарне групе "Твинс".

BloombergAdria.com

Драгана је са Мануелом и њеним братом Нешом била веома блика, а и данас је иста ситуација. Она је толико била фасцинирана Мануелином добротом и искреним пријатељством, а када је Драгана саопштила колегиници шта планира да уради, она је била и те како почаствована.

- Мало сам изненађена што имате ту информацију - рекла је Мануела кроз смех, па открила за "Курир" како је изгледало дружење са Драганом:

- Ми се заиста јесмо тих година доста дружили с Драганом, имали смо и заједничку турнеју по Босни. Група "Твинс" је била гост на њеној турнеји и тако се наше пријатељство с Драганом интензивирало. Када је други пут била трудна, посетили смо је у Бечу, била је у осмом месецу. Баш сам је питала да ли је размишљала о имену, а Драгана ми је рекла да је имала два имена у оптицају, али да је тог момента сигурна које ће име дати беби. Тако да, ето, ја сам допринела да се одлучи за име Мануела.

BloombergAdria.com

Драгана је своју мезимицу родила у јуну 2002, а две године раније добила је сина Марка. Обоје су донели одлуку да не желе да буду јавне личности и да се експонирају иако им је мајка једна од најпопуларнијих певачица, а и сами су талентовани за музику. Мануела је израсла у праву лепотицу, о чему сведочи и позив чувеног креатора Филипа Плејна, који јој је пре две године предложио да буде модел, што је она одбила.