Извор:Фото: З. Мачак/АТА имагес

ЗЛАТИН И ХАСАНОВ СИН Проблем са коцком, мајка плаћала дугове

Извор: Нпортал

05.11.2023.

08:54

ЗЛАТА Петровић из љубави са водитељем Зораном Пејовићем Пејом има сина Јована, а са певачем и композитором Хасаном Дудићем добила је сина Микија Дудића.

Злата Петровић сад живи мирним животом, али годинама није било тако. Њој је муке задавао старији син Мики Дудић.

Наиме, према писањима медија Мики је имао проблем с коцком. С овим пороком је живео годинама, а његова мајка је чинила све како би га избавила из канџи коцке. Она је и плаћала све његове дугове, само да би му сачувала живу главу, а о томе и јавно говорила.

Како се даље наводило, Мики је у једном тренутку престао да се коцка, а онда се поново вратио старом пороку, а онда је и Злата дигла руке од ње и препустила га судбини. Тада је Микија оставила супруга супруга Милица, са којом има двоје деце, а он се тада уселио у Златин стан.

Међутим, када је поново почео да срља у пропаст, мајка му је рекла да се исели. Тада су се појавили текстови у новинама да је певачица избацила сина из куће.

Када је схватио да је препуштен сам себи, да мајка више неће финансијски да му помаже, а да отац није у ситуацији, Мики се освестио и променио живот из корена. Коцка је сада његова далека прошлост, а он се већ годинама бави музиком. Свира клавијатуре, има свој оркестар.

Данас певачица има одличан однос са Микијем, као и њен син Јован, а о томе сведоче и фотографије на друштвеној мрежи Инстаграм, пренео је "24седам".