Извор:Фото: В. Данилов, АТА имагес

ТУКЛИ СЕ НА КОНЦЕРТУ: Ален "Опростио сам Тифи, био је слаб"

Извор: Нпортал

05.11.2023.

10:32

АЛЕН Исламовић званично је постао пензионер, али га то никако не спутава да и даље ради. Често одржава солистичке концерте широм Балкана, а неретко наступа и са "Бијелим дугметом".

Познато је да Ален Исламовић са колегом Младеном Војичићем Тифом годинама није у добрим односима, а сад је коначно испричао истину о њима.

BloombergAdria.com

- Можда је Тифа у том тренутку био нешто слаб. И феноменални играчи који играју фудбал у европским лигама истрчи и одигра 50 утакмица добро, па једну забрља. Тако је највероватније и Тифи дошао тај неки 55. концерт који му не штима. Можда му је оно жуто светло из хотела ударало у очи и није му пасало, па му је неко крив. Крив је Ален Исламовић. Он је певач исто такав какав је, пева на свој начин, а ја на свој - казао је рокер.

BloombergAdria.com

Упркос свему, Ален је опростио колеги.

- Ја сам човек који опрашта. Нема разлога да нешто памтим, нисам злопамтило. Да сам злопамтило, ја бих тад сишао са бине и рекао да нећу више радити, али нисам. Ево, и дан-данас радим са "Бијелим дугметом" - рекао је он за "Уну".

Са Гораном Бреговићем никада није улазио у конфликт, штавише захвалан му је на баш свему. На питање да ли ће се Брега и Жељко Бебек помирити једног дана, Исламовић је изненадио одговором:

BloombergAdria.com

- Ја то не знам и не могу ни ући у ту причу, јер нисам толико упућен. То су неке ствари које би требало њих двојица да реше, а не ја. У том "Бијелом дугмету" је било свашта, од хапшења, полиције, притварања, затвора, до необјашњивих начина како су неки људи који су свирали умрли и страдали. "Бијело дугме" је увек то пратило и то је неминовно. Највеће зло "Бијелог дугмета" је то што се увек мора нешто десити. Ако нема тога онда није "Бијело дугме".