Извор:Фото: АТА имагес/В.Данилов / Алекса Станковић

ФУТА ОТЕРАО ЏЕЈА И СИНАНА: Адил испричао анегдоту са снимања

Извор: нпортал

07.11.2023.

07:17

АДИЛ је познат по својем гласу и емоцијама које је пренео на публику, а сада је испричао како је настао његов највећи хит.

Певач Адил Маскутовић никада није крио да му је од самог почетка каријере велика подршка био његов таст Џеј Рамадановски. Он се недавно у једном разговору присетио момента када је снимао прву песму, а открио је како је текло снимање на коме су осим Џеја били Синан Сакић, Ацко Незировић и Фута.

Прву песму је сам написао, али му је тада таст понудио да је сниме код Александра Радуловића Футе и није погрешио у том ставу.

BloombergAdria.com

 

Адил о Синану и Џеју

-Песму „Не могу без тебе ја“ сам ја написао, када сам урадио демо верзију, пустио сам покојном Џеју и питао га за мишљење. Он је што се каже одлепио, баш му се допала и питао ме је ко је радио. Тада ми је рекао да мисли да могу боље да отпевам и рекао да идемо код Футе у студио - рекао је он.

Адил каже да му је била посебна част сто су поред Џеја на снимању били Синан и Ацко, али признаје да је у једном моменту Фута морао да прекине рад у студију.

BloombergAdria.com

 

-После пар дана смо отишли код њега, са мном као подршка је кренуо велики Синан Сакић, Џеј, био је ту и Ацко Незировић, све певачине и легенде. Ушао сам у глуву собу и кренуо да певам ту песму на неко. Када се продуцира вокал, онда треба да се слуша један човек, то је у том моменту требао да буде Фута, међутим продуценти су били Џеј, Синан, Ацко и Фута - казао је Адил и испричао како је текао процес рада на песми:

BloombergAdria.com

 

-Кренем ја да певам, каже ми Џеј стани, па ми покаже неки свој начин, ја поново кренем као што ми је Џеј рекао, каже ми онда Синан стани, и крене да ми покаже неки свој начин. Ја станем и не знам шта је лепше, онда крене Ацко и ја на крају нисам знао како да отпевам. То је трајало убеђивање како да се пева рефрен, онда је Фута прекинио и рекао да дођем сутра када будемо сами. Тада је Фута узео гитару, свирао неке старе песме, они су певали и мало попили и морам да кажем да ће ми то вече остати у сећању до краја живота - рекао је он у емисији „Без Филтера“.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".