Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа

У ТОПЛИНИ ДОМА: Маријана Мићић окачила слику са ћеркама

Извор: нпортал

07.11.2023.

11:52

МАРИЈАНА МИЋИЋ недавно се породила други пут и на свет донела ћерку Сену

Прва породична фотографија Маријане Мићић са млађом ћерком је нешто најслађе што сте данас видели.

BloombergAdria.com

 

Нема ни месец дана, али то поносну маму није спречило да је фотографише и  њену слику подели са пратиоцима на Инстаграму.

Наиме, водитељка је фановима на дар дала слику направљену у топлини свог дома а садржај фотографије свакога би разнеженио па и оне са најледенијим срцима.

На њој млађа ћерка Маријане Мићић, Сена по први пут остварује контакт са старијом сестрицом Аном хватајући је за ручицу.

BloombergAdria.com

 

Водитељка је овај посебан моментат забележила телефоном а када је слику објавила на Инстаграму вешто је око руку две сестре ставила срце.

С обзиром на то да и сама има брата, свесна је Маријана колико јака братско-сестринска љубав може да буде, а ако је судити по ово слици чини се да ће се она лично потрудити да ћеркама усади љубав и све оне праве основне вредности.

Супруг Милош за ког се још није званично удала велика јој је подршка, а будући да водитељки откако је први пут постала мама све глатко тече не би нас чудило да за годину и по, две чујемо да је и њен трећи наследник, тачније наследница на путу.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".