Извор:Фото: АТА имагес

СКУПА КОЛА И ВЕЋА ПЛАТА: Јована унапређена

Извор: Нпортал

10.11.2023.

11:56

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић добила је награду од великог шефа.

Јована Јеремић ће ускоро јутарњи програм на телевизији "Пинк", водити и петком, а до сад га је водила само суботом и недељом. 

Главни и одговорни вођа телевизије "Пинк", Жељко Митровић је доделио Јовани још један радни дан, али и повећао је плату. 

Међутим, то није све, Јована је од Жељка Митровића добила аутомобил од 20.000 евра, преноси "Република.рс"

Пре две године, Јована је почела своју каријеру на телевизији "Пинк", а често је истицала колико јој је власник ружичасте телевизије помогао. 

Јована се недавно снимила са урамљеном сликом на којој је она са Жељком, па поручила:

- Верујем себи, не зато што сам увек доносила исправне одлуке, већ што сам преживела погрешне - поручила је.

Иначе, Јеремићева је једном приликом рекла да јој је Митровић променио живот.

- Ти си мени поклонио цвеће, ја желим теби нешто да поклоним. Живот си ми променио из корена, имам трему кад је Жељко у питању, јер ми је стварно ауторитет. Желим да ти поклоим овог краља, ја сам га тражила у орману. Ово је за тебе, јер си ти тај краљ у сваком смисли. Нека овај интервју буде традиционалан. Ово је била прва година, нека буде још 20 - причала је Јована у јутарњем програму.

Осим тога, Жељко је Јовани био подршка када њена ћерка није могла да говори. 

- Рекао ми је да од мене тражи само да будем то што јесам и да Леа проговори. У том моменту ми је та реченица била цео свет. До тада сам чула различите приче, Жељко неће одржати реч, ставиће те на клупу нећеш ништа водити, убациће те у ријалити, а он је дошао дао ми реч и тако је и било – открила је Јована у интервјуу за Свет.

(Блиц)

#Јована Јеремић #Јована Јеремић и Жељко Митровић #повећање плате Јована Јеремић #ВИП