Извор:Фото: АТА имагес

"А ЈА САМ ГЛУПА И ПРОСТА..." Рада бесна - јавно одбрусила

Извор: Нпортал

10.11.2023.

17:16

"Народ ме је критиковао, даћу им оно што желе..."

Певачица Рада Манојловић се пожалила како народ њу критикује да је проста, док дамама називају оне које само добро знају да одглуме.

- Ајде да се правимо да сам ја дама и да причам сталожено и да не млатим главом, косом и рукама. Приметила сам да су људи превише површни и да им се као даме представљају особе које су врло озбиљне на црвеним теписима, а ја која се смејем, и проста сам, оваква, онаква, најгора, сада ћемо да причамо озбиљно, саопштила је Рада пред окупљеним новинарима, а затим открила због чега је донела такву одлуку.

- Народ ме је критиковао, даћу им оно што желе. Зато што не знају шта треба да цене, народ је лако заварати, каже певачица.

BloombergAdria.com

Иако тврди да је током свих година научила да се бори са критикама, каже да је боли неправда.

- Не повређују мене, него ми је криво што су површни и што неко ко је озбиљан и закопчан може да се прода као дама, а сви врло добро зате ко су и шта су и шта раде. А ја када сам у чипканој провидној хаљини или мињаку, и зато што се смејем стално, не пазим шта причам, ја сам глупа обавезно, проста, немам манира и не понашам се дамски. Када прочитам ко је све дама дође ми да будем к..., ставила је до знања свима певачица.

BloombergAdria.com

Рада се осврнула и на своје везе које су упркос покушају да их чува у приватности увек завршавале у медијима.

-  Удате жене када варају или имају афере то се одбија и не могу људи да поверују, брак дође као покриће. А ја као слободна девојка која иза себе има само три везе, од првог дана у „Звездама Гранда“ знате за све, али увек ја будем компромитована и пише се свашта, казала је певачица.

(Гранд)