Извор:фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

МАТОРА ЗАПЕНИЛА: Због швалерке на ивици да пребије Аниту

Извор: нпортал

12.11.2023.

16:04

МАТОРА И АНИТА овог лета су се венчале и планирале да остваре потомство. Томовићева је била пресрећна због брака са млађом изабраницом и веровала је у љубав до краја живота, али је дошло до велике издаје на њену штету.

Јована Томић Матора побеснела је кад је сазнала да је Анита Станојловић јутрос, 12. новембра, била у салону лепоте на сређивању.

BloombergAdria.com

 

- Госпођа је улетела свима да би радила нокте - рекла је Анели Ахмић.

- Она је такво смеће! Целу ноћ размишљам, да се са неким будиш онако загрљен... Она је само размишљала о фризеру. Да су теби битни надоградња и нокти?! Сад ми дође да јој исчупам све. Је**м ли ти мајку! Она је прошле године пила таблете и секла вене због Марка Марковића и Золе, а сада је хладна као шприцер - жалила се Матора која је пре две ноћи сазнала да ју је Анита варала.

BloombergAdria.com

 

- Мене је питала да ли мислим да ћете се помирити - рекла је Анели Јовани.

- Јеси нормална? Па она је на дан венчања слала голе слике. Осећам такав бес сад бих је узела... Она нема ништа, бре, њено! Ја синоћ тражим Бебици да ми узме несесер да бих узела лекове за срце и она га враћа да узме нешто, да узме пинцету. Јуче је рекла Качавенди да се ова напољу (Матеа Цар, прим.аут.) заклела да неће ништа рећи и подржала је улазак. Замисли, швалерка је подржала да уђе са женом овде, хоће преко моје грбаче да заради паре па да изађе са овом! Признала је да је правила фејк свађе да скрене пажњу са ове приче. Она нема пријатеље, нико јој не би спремио рођендан - рекла је Матора.

- Па је рекла Качавенди синоћ да ће да се јави неки дечко из Крушевца, али јој је само друг, хоће да се огради. Ми смо се дан пре уласка посвађали са њеним бившим, којем сам ја претила, а он ми је на то одговорио и питао ме је да ли знам са ким се је**** док је била у Крушевцу. Мислим да је и кева радила са њом. Сваку моју ситуацију је искористила да би ушла у Елиту - рекла је Матора.

- Ја се сећам у једном тренутку на свадби, где она одлази напоље. Сакрила се, како је базен, па на оним степеницама. Ја сам хтела да је уплашим на фору, а она на лајву, да би ми Дарко рекао да је била на лајву само због ње. То је болест. Мене само ради бес, али знам да ћу за пола сата плакати - жалила се Матора.

- И ја сам мислила да неће никада проћи, али веруј ми да прође, само те окрене - тешила ју је Анели.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".