Извор:Фото: Принтскрин / Инстаграм / kourtneykardash

Кортни Кардашијан забранила породици да види њеног сина

Извор: нпортал

12.11.2023.

18:24

КОРТНИ КАРДАШИЈАН недавно је са супругом Тревисом Баркером добила сина.

Кортни Кардашијан (44), позната ријалити звезда, недавно је са супругом Тревисом Баркером (47), музичарем, постала поносна мајка дечака Рокија 13. Међутим, пар је одлучио да ће своје дете представити породици и пријатељима тек када то сами пожеле.

Како пише Паге Сиx, Кортни и Тревис су обавестили своје најближе да им је потребно време само за њихову малу породицу, те да ће их позвати једног по једног када се одморе. Ово је изазвало многе спекулације, а један од извора је открио за стране медије да се Кортни наводно брине за здравље свог детета и да жели да га заштити од свега што може да му нашкоди.

Ипак, неки сматрају да је ово део Кортнијине нове стратегије да држи све око себе на дистанци. Како год било, остаје нам да видимо када ће се породица Баркер одлучити да покаже свог наследника јавности.

У међувремену, претпоставља се да ће Крис Џенер, бака, бити прва која ће имати прилику да упозна малог Рокија, док је питање када ће Ким Кардашијан имати исту прилику. Није тајна да Ким и Кортни имају напет однос, а то је и виђено у популарном ријалити шоу "Кардашијани".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".