Извор:Фото: АТА имагес

КРИЛЕ КО ИМ ЈЕ ОТАЦ: Самарџић о тинејџ данима своје деце

Извор: нпортал

14.11.2023.

13:48

ЖЕЉКО САМАРЏИЋ један је од најпопуларнијих певача на Балкану, а за његову каријеру не верзују се "мрље" и скандали.

Жељко Самарџић који је распродао четири предновогодишња концерта у Београду, проговорио је о породичним односима, те признао да су његове ћерке као тинејџерке криле да им је он отац, док су унуци поносни што им је деда.

BloombergAdria.com

 

Он је затим испричао да му се 16-годишњи унук пожалио да нема довољно карата да поведе цео разред у МТС дворану да слуша његовог деду.

- Мој унук Алекса ми је тражио карте за његов разред, објаснио сам му да то не иде тако, да ја немам карте, једино да их купим и поклоним за другаре. Лепо је и увек емотивно певати различитим генерацијама. Моји унуци су и те како свесни ко им је деда, за разлику од мојих ћерки, које су криле ко им је тата - открио је Самарџић, па испричао анегдоту:

BloombergAdria.com

 

- То су биле деведесете године, биле су матуранткиње, а ја гост изненађења на њиховој матури. Кад сам изашао на бину, поздравио сам професоре, ђаке и онда се обратио ћеркама, а њихови другари су били у чуду: "Тата ти је Жељко Самарџић?!", тако су им говорили другови из школске клупе, то је била заиста ноћ за памћење, како мени тако и њима.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".