Извор:Фото: Прринтскрин/Инстаграм/Задруга Официал

АНИТИНА МАЈКА У ЗАДРУЗИ? Запретила Маторој и Ђедовићу

Извор: нпортал

15.11.2023.

07:26

ПРАВИ ХАОС настао је када је Матора сазнала да ју је Анита преварила са инфлуенсерком Матеом.

За медије се огласила мајка Аните Станојловић. Они су је позвали да исприча своју страну приче о Анити, прељуби, Јовани и осталим ситуацијама које су се догодиле у последњих неколико дана.

BloombergAdria.com

 

Наиме, како је навела, има и она доста информација које су проверене и које би могле скупо да коштају Јовану и њене пријатеље.

На питање да ли је истина да са ћерком није у добрим односима, те да ли су заједно смислиле план да Анита освоји Јовану како би купиле стан и решиле дугове, као и да ли се сада брине за ћерку, она одговара:

- Никада ми није била намера да уђем ни у један ријалити шоу, али обзиром на стицај околности, мој одговор је да, ушла бих, па бих све одговоре на ваша питања изнела јавно у Белој кући, као и још много ствари које знам, а они и не слуте да ја располажем таквим информацијама, притом мислим на Матору, Ђедовића и тд. Толико прљавог веша о њима знам да нису ни свесни - рекла је Анитина мама Ангелина.

BloombergAdria.com

 

Такође медији су дошли до Анитиног деде који само лепе речи има о Јовани Томић Маторој.

- Шта да кажем? Матора није никада код нас долазила. Није Анита таква особа каквом је представљају, конкретно када се говори да је са Матором због новца. Матора је широка, у смислу новца, има код ње да се поједе, попије, све њих изводи - рекао је он, па додао:  

- Ја сам се изненадио кад сам чуо да је Матора са Анитом. Шта да каже и мајка на све то? Немам појма зашто је то све урадила. Мислио сам да су њих две пословни партнери, а заправо су у вези. Шта је ово људи драги, немам појма! - закључио је Анитин деда за Блиц.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".