Извор:Фото: Инстаграм принтскртин/matora23

АНИТИН БИВШИ БЕСАН: Хтела је да се одрекне сина!

Извор: нпортал

16.11.2023.

16:45

ЉУБАВ која је летос деловала идеално на климавим је ногама, а Јована Томић Матора затражила је и развод од своје партнерке Аните након објављених порука са другом девојком.

Након информација које је у јавности изнела Матеа Цар, тик токерка која се дописивала са Анитом Станојловић, на дан њеног венчања са Јованом Томић Матором, страсти се не смирују!

BloombergAdria.com

 

Паралелна Анитина ''веза'' са Матеом недавно је ''сервирана на тацни'', а Јована није једина према којој се Анита понела на лош начин.

Станојловићева је прошле године у јавности истицала како ју је муж злостављао, а Бојан се тада огласио и открио своју страну приче.

- Хоћу пре свега да кажем да је слагала да сам јој био муж, али и за бројне друге ствари - рекао је на почетку Бојан:

BloombergAdria.com

 

- Упознали смо се у кафићу, сажалио сам се на њу месец дана после упознавања. Мајка ју је наводно избацила из куће, а ја сам је примио код себе. Она је на почетку наше везе затруднела. Након два до три месеца смо раскинули. Вратила се кући и од тада креће борба за старатељство. У почетку је бранила да виђам дете, а како јој се приближавао њен улазак у ријалитију, тако је и попустила и дозвољавала ми да се и ја бринем о њему. Ја се питам каква је то мајка, остави дете и оде у "Задругу". Договор је био да остави новац мајци пре уласка, али то није урадила, тако да је сав терет пао на мене и на моју породицу. Њу не занима дете, хтела је да се одрекне - рекао је Бојан.

Бојан је тада истакао да му је Анита направила проблем и да га је срамота због ње.

- Пар пута сам је срео у граду након раскида, нисам јој се јављао. Она мене апсолутно не занима. Лагала је и направила је проблем, како мени тако и мојој породици. Причала је да смо завршили везу јер сам је тукао, а ја никад у животу нисам физички насрнуо на њу. Она је заправо мене физички малтретирала, али и у последње време психички. Једном ми је нашла поруке са пријатељицом и лупила ми шамар. Направила ми је пакао од живота! Сви ми се смеју на улици због ње, и гледају ме као лудака. Мисле да сам се иживљавао над њој, а заправо је она мене малтретирала. Чак ме је и једном ударила јер је нашла поруке са другом девојком. Раније је била нормална и онда је одједном пропала. Ухватила се лошег друштва, дроге, шта знам. Са њеном мајком сам у добрим односима, али њу не желим да видим више икад у животу - причао је бивши Анитин партнер.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".