Извор:Фото: АТА имагес

БИО СА ЛАУШЕМ НАКОН ЗЛОЧИНА: Последњи сусрет Браје и Лауша

Извор: Нпортал

17.11.2023.

16:03

ЖАРКО Лаушевић је преминуо у 63. години после тешке болести, а јавност је још увек у шоку због тужних вести.

Глумац ће бити кремиран, а сахрана његових посмртних остатака одржаће се у понедељак у 14 сати. Његови остаци почиваће у Алеји заслужних грађана где ће га испратити породица, пријатељи, колеге, али и бројни обозаваоци из читавог окружења.

BloombergAdria.com

Његов добар пријатељ и колега, Воја Брајовић открио је како је изгледао њихов последњи сусрет. 

- Последњи пут смо се видели пре једно пола године. Радили смо на истом пројекту "Време смрти". Жарко је глумио Живојина Мишића, а ја сам играо улогу Радомира Путника. Ми смо се дуго дружили, а одлазио сам и у посету код њега у затвор оних дана, када се десила антологијска трагедија за њега - рекао је Воја за "Републику".

BloombergAdria.com

Подсетимо, Жарко Лаушевић изразио је жељу да на вечни починак буде испраћен баш онако како је и живео - тихо и повучено.

Глумац је оставио у аманет својој породици да буде кремиран и да његов испраћај буде у Београду. Инсистирао је да сахрана прође без великих церемонија и говора, у најужем кругу блиских људи, потврдио је извор за "Курир". Лаушевић, који је рођен на Цетињу, највећи део своје каријере провео је везан за Београд, те не чуди његова жеља.