Извор:FOTO: ATA / Printskreen Instagram / dragomirdespic_design

"ОН ЈЕ МАЦА, А ЈА ТИГАР": Десингерица одговорио водитељу

Извор: нпортал

18.11.2023.

19:31

ОБОЈИЦА СУ увек били без длаке на језику шта год да су их новинари питали, те тако репер није остао имућан на опаску водитеља Драгана Маринковића Маце.

Водитељ Драган Маринковић Маца бурно је реаговао на питање о Десингерици и његовим наступима, а изјава је изазвала лавину коментара.

BloombergAdria.com

 

Сада се огласио се Десингерица, који је такође био немилосрдан.

- Ти што мене саветују нек раде све супротно од мене и биће бољи од мене. Ја се залажем и баш сам поносан што сам створио нови тренд, што уопште није више срамота имати бушне чарапе или дукат на гаћама. Чак је у принципу модерно то имати, кад се негде изујеш нема шта да бринеш, тако је како је. Разумем и њега, ти неки не створе за 20 година што сам ја створио за 5 месеци, али капирам, да им је на неки начин можда мало криво. Шта ја да радим, колко се цимаш, толико и имаш. Што се Маце тиче, Маца је Маца, а ја сам тигар. Ја гарантујем да Маца сад проба ту чарапу да ће бити много срећнији и да ће му те представе добити неку другу димензију. Сад да га ишијем чарапом ја бих њега просветлио. Њему је то страно док не проба, свако ког сам шио, отишао је срећан кући, али у сваком случају готивим ја њега и поштујем његов рад веома - рекао је Драгомир Деспић Десингерица за "Курир".

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Маца је био немилосрдан када је Десингерица и његови наступи у питању.

- Фрајер се изуо, кромпир на чарапи, требаш увек да будеш спреман. Никад не знаш, мораш увек имати чисте гаће, не дао ти Бог, кромпир! Стави ногу смрдљиву са кромпиром и овај се снима, свр*ава, исто као да се задовољава - рекао је Маца па испричао како би се понашао да његово дете оде на наступ тог репера.

- Ја не знам, да је моје дете, ја бих се самоубио. Стао бих и замислио се, па не знам шта би. Захвалио бих сину и рекао: "Извини сине, нисам добар за тебе, ти се мене одрекни, ја се тебе нећу, јер сам те ја за*ебао" - рекао је познати водитељ.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".