Извор:Фото: П. Милошевић

Ана Бекута неће да отказује наступе због Мркиног лошег стања

Извор: Нпортал

21.11.2021.

11:45

АНА Бекута је уверена да ће се њен партнер Милутин Мркоњић опоравити и да ће изаћи из болнице. Због лошег здравственог стања познатог политичара, Бекути су менаџери понудили да откаже наступ који у среду има у једном београдском клубу, али је она то категорично одбила.

Она не жели да шири негативну енергију јер је уверена да ће Мркоњић бити добро, иако му је тренутно веома лоше.

BloombergAdria.com

- Ана у среду има заказан наступ у једном клубу у Београду. Менаџери су је питали да ли жели да јој откажу свирку због Милутиновог здравственог стања, а она им је рекла да неће ни да чује за то - рекао је добро обавештен извор и додао:

- Мој Мрка ће се опоравити, јак је он. Биће добро - рекла им је Ана.

Извор близак певачици наводи да Ана много брине за Мркоњићево здравље иако се труди да у сваком моменту размишља позитивно. Њени унуци су константно уз њу, тако да јој ни они не дозвољавају да клоне. 

Милутин Мркоњић је смештен на Институт за кардиоваскуларне болести "Дедиње", а какао сазнајемо из извора блиској установи Мркоњић је прикључен на респиратор,. Његово здравствено стање је критично, међутим без обзира на то Бекута верује да ће њен драги победити.

BloombergAdria.com

Иначе, Милутин Мркоњић који је хоспитализован у Институту за кардиоваскуларне болести Дедиње, прикључен је на респиратор.

Мркоњић је, како су раније рекли лекари у овој установи, у изузетно тешком, заправо критичном здравственом стању, због попуштања срчаног мишића.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".