Извор:Фото: Принтскрин/Фејсбук/Јутјбу/Србија Данас

МИРКОВ ПОЛУБРАТ: Због његове мајке Гоца остављена-дружиле се

Извор: Нпортал

22.11.2023.

09:02

"ОПРОСТИЛА сам, али нисам заборавила. "

Гоца Божиновска, лудо је волела Мирка Шијана. Ипак, иако је деловало да је њихов брак складан, није тако било. Мирко ју је преварио са њеном пријатељицом и комшиницом Горданом. 

Гордана и Гоца биле су у собрим односима до 1996. године, а онда Зоран напушта њу и децу. Тада се Гоца сели са децом на Нови Београд, а Гордана је три недеље пре Шијановог убиства подарила сина боксеру. 

Шијанов млађи брат познат је јавности тако што је тренутно у затвору, а раније је испуњавао странице хронике због проблема са законом. 

"Та жена ми је уништила породицу. У ствари, уништила ми је цео живот. Било је тешко, али не враћам се на старо. Одлучила сам да више не трошим време и живце на непотребне ствари. Толико сам драгих и вољених људи који ми недостају изгубила, тако да неке ствари нису ни приближно болне као те. Могу само да кажем да она и ја нисмо у свађи и да је међу нама све ОК. Шта је било, било је. Треба се радовати, а не туговати и враћати филм у прошлост. Увек сам била толерантна и праштала, па тако и њој. Опростила сам, али нисам заборавила. Једно је сигурно, мој Зоран је био уз мене до краја", рекла је својевремено Гоца.

BloombergAdria.com

 

Млађи син убијеног боксера, Зорана Шијана, Вукашин Шијан тренутно је у затвору, где издржава казну од годину дана и два месеца због насилничког понашања у ресторану "Ужице" на Аутокоманди прошле године. Млађи Шијан је тада ударио песницом у главу девојку која је седела за суседним столом, а потом још једном момку задао више удараца по глави и телу. 

Пре неколико година је приведен због наводног учествовања у пуцњави на Новом Београду са неколико младићау којој је у шаку рањен Стефан Р. (30). Вукашин је тада осумњичен је да је подстрекивао друга да убије мушкарца који је покушао да спречи дивљање ове групе младића.

(Блиц)