Извор:Фото: Профимедиа, АТА имагес

СВАКИ ДАН 150КМ Ноле не спава с тимом,ево где су Јеца и деца

Извор: Немања Рашић

23.11.2023.

11:31

НОВАК Ђоковић се намерачио да Србији донесе другу титулу у Дејвис купу.

Екипа "Вечерњих новости" је стигла јутрос у Шпанију, а наш специјални извештач, Немања Рашић са "Нпортал.рс", преноси нам делић атмосфере пред финални турнир Дејвис купа који се одржава у Малаги.

Прелистали смо тамошњу штампу, а данас, на дан меча репрезентације Србије против Велике Британије, највећи шпански спортски лист "Марка" доноси на насловној страни интервју са Новаком Ђоковићем.

BloombergAdria.com

 

Поред спортских тема, Шпанци су са најбољим тенисером света причали и о приватним стварима, а Ноле се дотакао породице.

Ђоковић је открио да свакога дана путује око 150 километара, пошто не спава са остатком српске репрезентације у хотелу у Малаги, него у својој кући у Марбељи где га чекају супруга Јелена са ћерком Таром и сином Стефаном.

BloombergAdria.com

 

"Марка" пише да је Србин "домаћи" у Шпанији.

- Новак Ђоковић се на Коста дел Солу осећа као код куће. И то није клише, то је реалност. Једна од његових резиденција налази се у Марбељи. Ту је за време пандемије могао да настави да тренира тенис на терену који је за кратко време изграђен у његовој вили. Двадесетчетвороструки гренд слем шампион, након што заврши тренинг на Мартин Карпени и обедује са члановима српског тима, путује у Марбељу да преспава у својој кући - наводи "Марка" и додаје:

BloombergAdria.com

- Тамо га чека породица да га размази и натера да се одвоји од тениса, бар на неколико сати.

- Волим Малагу, то је једно од ретких места које се може наћи у Европи са скоро свакодневним Сунцем које вам омогућава да вежбате на отвореном током целе године - признаје Ђоковић у интервјуу за шпански лист и открива да ће део припрема за предсезону управо одрадити на Коста дел Солу.