Извор:Фото: АТА имагес, Твитер принтскрин/nikolijaofficiall

ФОЛИРА СЕ! Весна оштро одговорила на Николијине сузе у лајву

Извор: Нпортал

23.11.2023.

11:56

ВЕСНА је о Николијином обраћању први пут проговорила у емисији "Амиџи шоу".

Певачицу Николију Јовановић често упоређују са својом мајком Весном Змијанац, након чега је она једном приликом јако бурно реаговала на констатације корисника друштвених мрежа. 

Наиме, Николија је током лајва и заплакала док је говорила следеће: 

BloombergAdria.com

- Моја мама не пева боље од мене, она пева боље од свих. Јасно? Не певам као моја мама и не кувам као моја мама, али сам ја боља мама него моја мама. Ја сам образованија него моја мама. Ја сам боља жена него моја мама. А знате зашто? Зато што је она моја мама. Њу није имао ко да научи, а мене јесте - она. Она ме је научила да будем боља мама. Тако да, је*** се ви сви са вашим коментарима и упоређивањем - рекла је тада Николија.

Весна је о том Николијином обраћању први пут проговорила у емисији "Амиџи шоу". 

- Она то мисли, сада схвата и она да то није баш тако лако, бити мајка певачица... Не може и јаре и паре, не може, сине, да те мајка школује по белом свету, да ти купи ово, да ти купи оно и да маму држиш за сукњу, као што ни њој није лако сада, види сама. А оно време моје и ово њено није ни близу - објаснила је Весна, па признала шта је то наследница наследила од ње.

BloombergAdria.com

- Николија је од мене наследила љубав према музици. Зна да кува, али се фолира, док сам ја жива, прави се луда. Зна, и то добро! Ја сам брбљива, али знам и да се намуњим мало, а она кад се намуњи, то је весело - открила је Весна. 

Подсетимо, Весна је синоћ била гост на четвртом концерту кантаутора Дина Мерлина са којим има чувени дует "Кад замиришу јорговани". Њен долазак су сви чекали, а када је изашла на бину, дочекана је уз громогласан аплауз.