Извор:Фото: Профимедиа

Рекла сам мужу да ми је мајка УМРЛА, шокирао ме је реакцијом

Извор: Нпортал

21.11.2021.

17:48

ЈЕДНА жена сазнала је да јој је мајка умрла, а када је супругу саопштила тужну вест, уследила је неочекивана реакција. Она није крила љутњу на партнера, али и даље сматра да он ништа није крив, а савет је затражила од корисника интернета будући да није могла да верује да је муж, који је подржао њену мајку током борбе са канцером на крају показао такву неосетљивост.

Анонимна жена изнела је ситуацију на једном интернет форуму.

- Изгубила сам мајку пре неколико дана, имала је рак. Учествовала сам у њеној нези, а мој муж је био од велике помоћи последњих неколико месеци. Волео је моју мајку или сам бар тако мислила - написала је она. - Помагао ми је да чувам њену кућу, посећивао ју је сваки дан, чистио јој двориште. Шетао псе, решавао њене финансије. Никада се није жалио на напоре које улаже или време које је трошио да јој помогне - нагласила је она.

Како је супруг свакодневно био изузетно пажљив, питање које је поставио након информације о смрти његове свекрве шокирало је жену.

BloombergAdria.com

 

- Вест о њеном одласку добила сам у 18.00. Мој муж је дошао кући 30 минута касније. Када сам сишла доле, лице ми је било веома речито, али он то некако није приметио. Слободно је причао о томе колико му је дан дуг и напоран и није приметио да нисам проговорио ни реч. Проговорила сам и рекла му да је моја мама управо преминула. Питао је када, а ја сам му рекла пре отприлике сат времена. Нагнуо се уназад и дуго зурио у мене, а онда је рекао, па шта има за вечеру? – описала је она ситуацију.

Након што је видео њену реакцију, мушкарац је покушао да објасни да су увек јели пре одласка у болницу, али то није смирило љуту супругу. Жена је почела да вришти и оптужује партнера за недостатак саосећања.

- Нападе је одбијао причајући како је радио без престанка цео дан, а да није имао времена да једе ништа - рекла је његова супруга.

BloombergAdria.com

 

- Онда је причао о свему што је учинио за маму и како никоме ништа не дугује. Рекао је да му је жао што је морао да једе када је дошао кући гладан након што је радио много сати - додала је жена.

Мушкарац је став своје супруге назвао неправедним и додао да није требало да реагује овако према њему само зато што је узнемирена. Ни после сахране, напетост између њих двоје није нестала. Став жене критиковала је њена сестра, која се присетила колико је труда њен муж уложио у бригу о покојној свекрви.

Велика већина корисника интернета подржала је ауторку ове исповести. Шта ви мислите о мужевљевој реакцији?

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".