Извор:Фото: Друштвене мреже принтскрин

СТРАНЦИ О МИСТЕРИОЗНОЈ ЖЕНИ: У поноћ плеше на улицама БГ-а

Извор: Нпортал

25.11.2023.

21:33

СРПСКА плесачица плаши све од ТикТока до Јутјуба и после четири године након што је први пут пријављена. Друштвеним мрежама ни данас не престаје да кружи језив снимак налик хорор филму, са поруком да "ако видите Српкињу како плеше на улици ноћу, треба да бежите". Све је прешло и "преко Баре".

На снимку се види како жена плеше на улици у поноћ. Пре неколико месеци у престоници се пронела прича да је опет виђена. Овај снимак се појавио на интернету још 2019. године, а наводно је снимљен на Звездари код Градске болнице.

Нико још није успео да докаже порекло ове урбане легенде. Српска плесачица је приказана као жена која игра коло на раскрсници у близини болнице у традиционалној српској одећи.

Људи су распредали разне легенде о њој, а једна је да ако угледа пролазника позваће га да заједно плешу док се плес не заврши. Међутим, ако особа одбије или побегне, мистериозна жена ће га појурити са ножем у руци - што се наравно никада није десило.

BloombergAdria.com

Чак је и полиција је извршила неколико претрага, али је лик нестао и никада није пронађен. Њено лице такође никада није јасно забележено.

Сада је, још једном, та прича "прешла" границе Србије и стигла чак до Канаде.

Тамошњи поткаст дуо "Jumpers Jump", Карлос Џуико и Гевин Рута, решили су да прокоментаришу ову "мистерију", погледајте и сами како: