Извор:Фото: Профимедиа

СВЕТАО И ПЛАВ: Дрејк радио чак 3 теста очинства

Извор: нпортал

28.11.2023.

14:35

МУЗИЧАР је својевремено признао да заправо није желео да открије јавности да има сина, све док није био сигуран да је Адонис заиста његово дете. У очинство је посумњао због карактеристичног изгледа овог слатког дечака.

"Он је забаван тата. Он прави много смешних шала", прокоментарисао је овај петогодишњак између осталог.

BloombergAdria.com

 

Но, публици је била занимљива очигледна разлика у физичком изгледу оца и сина - дечак је светле пути, има велике, плаве очи и бујну, коврџаву, плаву косу! Потпуна супротност од Дрејка.

Дрејк је Адониса добио у вези са француском уметницом Софи Брусо, али репер није потврдио вести о томе да има сина све до 2018. године, када је то обелоданио у стиховима једне песме.

BloombergAdria.com

 

"Искрено, урадио сам ДНК тест, али се у транзиту уништио, па су ми рекли да не могу да буду сигурни да ли је 100 одсто мој син или не. Дакле, био сам у чудној ситуацији у којој нисам желео да кажем свету да је то мој син, а да у ствари није. Ако погледате мог сина, разумећете зашто сам имао овај став. Он је задивлујуће дете са најсветлијим плавим очима и у том тренутку једноставно нисам знао", испричао је он 2019. године.

Дрејк је истакао да је после морао да уради још два ДНК теста у две различите компаније како би добио коначну потврду да је Адонис његов син.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".