Извор:Фото: репринт ТВ Новости

МАМА ЈОЈ ЈЕ ЧУВЕНА ВОДИТЕЉКА: Срна Ланго дирнула све објавом

Извор: Нпортал

22.11.2021.

08:40

ДАРОВИТА глумица Срна Ланго рођена је у породици која се бавила професијама од јавног значаја, те су њену мајку Дуњу Фигенвалд Пулетић многи знали са тв екрана као еминентну водитељку, спиркерку и новинарку која је својим извештавањима, ставовима и причама оставила трага у овом послу.

Дуња је била шестострука добитница престижне новинарске награде "Гордана Бонети", а читав век провела је као спикерка РТВ Београда.

У браку са супругом и колегом Миланом Лангом добила је наследницу Срну и сина Истока, а лепа глумица поделила је путем свог Инстаграм профила мајчину фотографију из младости која је одушевила пратиоце.

— Заувек све. Дуња, матер, домовина, анђео, брат — написала је поред успомене које дочарала колико Срна подсећа на њу.

Чувена Дуња дипломирала на Филолошком факултету, на одсеку за енглески језик и књижевност, а током адолесцентских дана бавила се и глумом, те је Срна изражајност на сцени и таленат наследила од мајке.

Глумица је у браку са прослављеним глумцем Ирфаном Менсуром добила наследника Павла који је кренуо родитељским стопама, те га можемо гледати у популарним серијама "Швиндлери", "Погрешан човек", "Време зла", "Војна академија".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Срна Ланго #Ирфан Менсур #Павле Менсур #Дуња Ланго #ВИП #познати