Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

БЕСНА СВЕКРВА ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: Прави дебила од њеног сина!

Извор: Нпортал

22.11.2021.

08:41

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић, демантовала је наводе да се разводи, те да је уклонила Војино презиме само због чињенице да је у народу познатија под девојачким. Међутим, то је узроковало да наводно буде нападнута од стране свекрве. Како медији преносе Војина мама јој је запретила да што пре реши хаос који траје од када медији пишу о разводу. Стала је на страну сина и опоменула снајку да не сме да га прави будалом!

- Јована се много променила од када је прешла на "Пинк", сви су то приметили. Још више него пре ради на себи, посветила се ћерки, изгледа све боље и боље, али од обавеза и циљева које је зацртала и те како је занемарила мужа Воју - започиње извор "Стара" и додаје:

BloombergAdria.com

 

- Он је до сада био пун разумевања за њен посао и никад јој није приговарао ни због прековременог рада, ни због амбиција, али сада сматра да је претерала, па све чешће започиње свађе и ставља јој до знања да не може баш толико да је толерише. Мало су се и удаљили, па је Воја на Јованин рођендан дошао посебно, мимо ње. Практично је био гост, а не домаћин са њом. То су сви приметили, а и заиста се видело да ту нешто не штима. Међутим, Јована тврди да се не разводи, али не крије да она и Воја живе на две адресе. То је рекла и за медије због чега је Војина мајка побеснела! Одмах је звала и свашта јој рекла с акцентом да више не прави дебила од њеног сина! Малтене јој је наредила да што пре реши кризу у браку и да спречи вести на ту тему у медијима. Такође јој је замерила и то што само хвали себе, а никад се не сети да помене мужа који јој је у свему помагао како би она напредовала у послу. Свекрва је такође доста била уз њу кад се родила Леа. Она је чувала да би Јована могла да ради и снајка јој на томе захвална, чак је увек истицала колико јој значе и свекрва и свекар, међутим, овог пута је била оштра, па јој је одбрусила да се не меша и да ће она проблеме у браку решити са својим мужем - прича извор близак водитељки и објашњава: 

- Јована и Воја дуже време пролазе кроз брачну кризу, али обоје се труде да је превазиђу. Нису предали папире за развод, али се бојим да неће наћи решење. Знам и да им ово није први пут да имају проблеме. Воја се баш бори и уверава Јовану да треба да остану заједно, међутим, не види се ни помак, а камоли да су направили неки корак ка помирењу - закључује извор за "Стар".

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".