Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Slagalica - Zvanični kana

МИЛОШ ЈЕ ШАМПИОН СУПЕРФИНАЛА СЛАГАЛИЦЕ: Победу посветио ЊОЈ

Извор: Нпортал

01.12.2023.

22:14

НОВОСАЂАНИН Милош Ракита остварио је огроман успех пошто је вечерас однео титулу шампиона Суперфинала квиза ТВ Слагалица за 2023. годину.

Он је учествовао у 8.962 емисији, а у питању 168. циклус и 30. емисија.

Ракита је претходно победио у 167. циклусу квиза, кад је однео и новчану награду од 300.000 динара. Као победник тог циклуса, пласирао се у Суперфинале - и освојио га, заједно са главном наградом од милион динара.

У Суперфиналу овај 32-годишњи програмер био је бољи од свог противника, 29-годишњег Алексе Кондића из Руме. Крајњи резултат након два неизвесна сусрета био је 291 поен за Милоша према 239 поена за Алексу.

BloombergAdria.com

 

Ракита је победу посветио својој преминулој баки која је, како је рекао, јако волела да гледа Слагалицу и да би била веома поносна на њега да може да га види. Захвалио се свим свима који су га подржавали, а поздраве је послао својој породици, бројним пријатељима и колегама.

Он је бриљирао и прошле године, кад је у квизу "Потера" одбранио суму од 800.000 динара од трагача.

BloombergAdria.com

 

Иначе, изузетан успех у Суперфиналу ТВ Слагалице остварили су и Новосађани Никола Васић и Стеван Тодоровић, који су из овог циклуса изашли са по 250.000 динара (треће место).

Алекса Кондић освојио је вредну награду од 500.000 динара, као и бројне похвале за приказано знање.

У суботу, 2. децембра, креће јубиларни циклус "Слагалице", где ће учествовати најбољи такмичари квиза.

Погледајте и финалну емисију суперфинала "Слагалице":

(021.рс)