Извор:Фото: Н. Скендерија, Јутјуб принтскрин/NovoMusic

НА МЕСТУ МРТВА: Певачеву девојку аутом убио кошаркаш у БГ-у

Извор: Нпортал

06.12.2023.

10:05

ПЕВАЧ групе "Ин Виво", Невен Живанчевић, изгубио је 2012. године своју животну љубав.

Тешка судбина певача Невена Живанчевића и његову девојку задесила је 3. новембра 2012. године. Кошаркаш Кимани Френд са Јамајке на углу Француске и Улице цара Душана, у Београду, аутомобилом је усмртио Невенову изабраницу:

- Оног јутра кад ми је отац с очима пуних суза рекао да си синоћ погинула, тог тренутка је све у мени стало... Тог јутра сам и ја погинуо... Принцезо мог живота, тебе нема... Све сам могао да помислим, и да ћеш можда једног дана отићи, да ћемо се посвађати око глупости, све... али, да ће те неко убити и да ћу остати без тебе преко ноћи, то нисам могао. Пре три дана сам ти рекао оно што сам и много пута, а то је да желим да остарим с тобом. Ушао сам у наш стан, љубави, дозивао сам те, вриштао сам, плакао... Бацио сам се на кревет миришући твоје ствари. И шта сад? Ретки знају колико смо се волели, а још ређи ће то некад и доживети, јер знам да је ово била највећа љубав овог века! Половина мога тела је твоја, половина мога срца је твоје, живимо и даље заједно, нема краја. Љубим те, сну мој - написао је тада Невен на друштвеним мрежама.

Песму "Живот уназад" он је посветио девојци која је погинула

Невен се после смрти своје девојке повукао из јавности и дуго је паузирао каријеру, а када је било време, осетио је потребу да напише песму њој. Група "Ин Виво" ју је отпевала.  https://www.youtube.com/watch?v=KIb0Lnsngo4

- А ја живео бих сад, овај живот уназад, више те љубио, боље те чувао. А ја живео бих сад, ово мало година, са тобом уназад, заувек уназад - део је песме "Живот уназад" посвећене трагично преминулој Невени.

(Блиц)