Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/AtomicAnt_7

ХИТНО НАПУСТИЛА "ЕЛИТУ" Стање је све горе - право у болницу

Извор: Нпортал

08.12.2023.

20:32

РИЈАЛИТИ учесница Теодора Радоичић, познатија као Теодора Балзак, ванредно је напустила Белу кућу, а сада се огласила први пут након напуштања "Елите".

Теодора је имала велику подршку гледалаца и доста фанова, али је због нарушеног здравственог стања била принуђена да хитно оде са велелепног имања у Шимановцима.

Она и даље није открила о чему је тачно реч, али се огласила на свом Инстаграм налогу поставивши фотографију из детињства уз текст:

- И опет борба... Ваљда је задња... Хвала свима на подршци.

BloombergAdria.com

Откако је Никола Букилић дисквалификован из "Елите" Теодора је имала честе промене расположења. Неколико пута је истицала да се не осећа добро и да мора да одради лекарске анализе.

Продукција је Теодори дозволила да се консултује са лекаром, а када је добила резултате саопштила је цимерима да нема добре вести и да ће морати што пре да напусти такмичење како би се посветила лечењу.

- Пакао резултати. То је други проблем. Рекла ми је: "Ово није за зај*******у", шта си радила до сад? Морамо да се дружимо, морам да изађем одаве - причала је Теодора Балзак цимерима који су се окупили око ње у пушионици како би сазнали шта се десило кад је јутрос посетила лекара.

(Блиц)