Извор:Фото: Профимедиа, Твитер принтскрин/Florian Ederer

"НЕКО МОРА ДА МУ КАЖЕ!": Прозивке на рачун Надаловог изгледа

Извор: Нпортал

09.12.2023.

16:27

НАЈНОВИЈЕ фотографије и снимци шпанске тениске звезде Рафе Надала шире се друштвеним мрежама.

Чувени шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је пре неколико дана да је спреман за повратак на терен и да ћемо га ускоро гледати у Бризбејну.

BloombergAdria.com

Популарни спортиста најавио је да ће учествовати на туниру који припада серији 250, а признаје да не зна хоће ли бити конкурентан након бројних повреда и операције.

Он се својим навјиачима обратио путем друштвених мрежа, у снимку којим је показао како данас изгледа, а будући да га већ неко време не виђамо, многи су изненађени тиме колико се шармантни Шпанац променио.

На друштвеним мрежама појавила се и једна новија Надалова фотографија с фаном, на којој тенисер изгледа исцрпљено, а негативни коментари углавном се тичу његове проређене косе.

"Он изгледа много старије од 37 година", "Шта се десило с Рафом?", "Надал је остарио преко ноћи"... неки су од коментара, док је један корисник мреже X написао да "неко мора да каже Рафаелу Надалу да је време за третман Андреа Агасија", алудирајући на чињеницу да је чувени тенисер обријао главу када се помирио с тиме што ћелави.

Рафаел Надал прославио је у јуну 37. рођендан. Рођен је у Манакору, у Шпанији, а током каријере је освојио 22 титуле на гренд слемовима, од тога чак 14 на Ролан Гаросу. Уз то је освајач златне медаље на Олимпијским играма и у појединачкој конкуренцији и у игри парова.

Крајем прошле године, Рафа је постао отац, када је његова супргуа Марија Франциска Перељо, познатија као Ћиска, на свет донела њиховог сина, који је добио татино име.