Извор:Фото: Н. Фифић, В. Данилов

БОЈАНИЋ ИЗНЕНАДИО: Знате ли шта је по образовању фолк певач?

Извор: Нпортал

10.12.2023.

15:17

МНОГИ би се изненадили када би чули да је фолкер Милош Бојанић један од најобразованијих на естради.

Бројне јавне личности не могу да се похвале ни дипломом средње школе, али то није случај и са фолкером Милошем Бојанићем.

Наиме, мало је позната чињеница у јавности да је Милош ванредно завршио средње образовање, а потом и факултет.

BloombergAdria.com

Бојанић је у Новом Саду завршио Саобраћајни факултет.

Након завршеног факултетског образовања, фолкер је радио као директор у једном новосадском предузећу, али је, након снимљеног првог албума, напустио посао.

- Ја сам поред мог редовног посла певао по кафанама, по свадбама, свуда по Србији, а у исто време и полагао испите. У „Паркинг сервису“ сам напредовао, био сам први директор те фирме. Сваког петка сам крао тај један сат на послу, изађем мало раније и одем у Беч. Тамо сам певао петак до четири, субота до четири, у недељу увече завршим мало раније да бих у понедељак био на послу. Док сам радио као саобраћајни инспектор, почео сам да градим своју прву кућу у Футогу. Певао, путовао, радио у фирми, студирао и градио... То је било лудило, и није ми било тешко, јер сам знао да хоћу да успем. Мој први дворац настао је још док сам био студент - рекао је он једном приликом и додао:

BloombergAdria.com

- Имао сам добру плату, одличан посао, али је љубав ка музици превагнула, те сам након снимљеног првог албума напустио посао и упустио се у свет музике. Није било у реду према осталим колегама из „Паркинга“ да често одсуствујем са посла због певачких ангажмана - причао је Бојанић за домаће медије.