Извор:Фото: РТС принтскрин/ТВ Слагалица

ПРВИ ДЕО 0,НА КРАЈУ РАЗЛИКА 58: Трагач из Потере у Слагалици

Извор: Нпортал

10.12.2023.

19:46

СУДАР великих асова бројних квизова.

Вечерашња епизода популарног квиза "Слагалица" оставила је гледаоце приковане за телевизор, без даха, до самог краја. Два велика такмичара борила су се за победу по сваку цену, а резултати су били невероватни.

На плавој позицији био је Владимир Крнача (56) из Бачког Петровца кога јавност зна по учешћу у бројним квизовима, а посебно по епизоди из "Најслабије карике".

Владимир, који је иначе по занимању грађевинар и који има четворо деце, већ се пише пута појављивао у "Слагалици" и сваки пут је постигао фантастичне резултате, те је чак две године за редом однео победе у поменутом квизу.

BloombergAdria.com

Ипак, на црвеној позицији нашао му се равноправан супарник. Жарко Стефановић који је и сам више пута однео победу у "Слагалици", а био је и победник "Супер финала" 2017. године, сада је трагач у "Потери", а своје знање показао је вечерас у покушају да победи противника.

На самом почетку вечери, Владимиру је ишло много боље. Он је однео све поене на словима, а победио је и у првом делу игре "Мој број", те је у једном тренутку имао 25 поена док Жарко није имао ниједан.

Како су одмицале игре Жарко се приближавао противнику, да би код "Ко зна зна" преузео вођство и направио значајну разлику.

Трагачу, који је у почетку био мало нерасположен, поправило се расположење, а играње је завршио са чак 58 поена разлике, што значи да нас сутра увече очекује још једно напето вече у квизу.

(Курир.рс)