Извор:Фото: GoFundMe/Annette Hutchinson

МЛАДА УМРЛА 5 САТИ ПОСЛЕ СВАДБЕ: Њена мајка тужила младожењу

Извор: Нпортал

11.12.2023.

11:27

ИАКО БИ дан венчања требало да буде један од најсрећнијих дана у животу сваког човека, за Ерика Хачинсона (36) из Јужне Каролине у Америци се претворио у ноћну мору.

Ерик се оженио две године млађом Самантом у априлу ове године на плажи Фоли у веселој, интимној атмосфери уз присуство најмилијих, али је после само неколико сати остао удовац. Наиме, младенце је ударио пијани возач док су се враћали кући са свадбеног весеља - Саманта је преминула на лицу места, а Ерик је тешко повређен.

Овај унесрећени човек провео је неколико месеци у болници због вишеструког прелома костију, а још док се опорављао за "ABC News" је прокоментарисао: "Још увек покушавам да све схватим, не могу да разумем да се ово десило, да од таквих висина дођемо на такво дно".

Иако не може да се сети судара, у сузама је рекао новинара: "Сећам се да је Сам рекла да жели да се та ноћ никада не заврши".

Нажалост, у недељама и месецима након ове страшне трагедије, између Ерика и породице његове покојне супруге дошло је до великих размирица. Наиме, Ерик је после Самантине срмти преузео контролу над њеним имањем, а то је засметало његовој ташти Лизи Милер, преноси "Тhe Sun".

BloombergAdria.com

 

Самантина мајка га је тужила у намери да оспори његово право на Самантину заоставштину, наводећи "сукоб интереса" и "потенцијалну превару".

- Ерик и ја смо се неколико пута сложили да би Сам желела да све радимо заједно с обзиром да смо ми били две најважније особе у њеном животу. Никада нисам желела да оспорим валидност њиховог брака нити да обешчастим Сам. Али осећам да то ради Арик јер иде против њених жеља - рекла је Лиза за "Post and Courier".

Она уједно тврди да је Ериков правни тим спречио да добије свој део наследства.

Међутим, Ерикови адвокати су узвратили на тврдње његове свекрве:

- Ерик је био више него великодушан према Лизи Милер, нудећи јој половину новца, а она му је узвратила претњом да ће оспорити ваљаност његовог брака са Самантом. Надао се да би госпођа Милер имала довољно поштовања према сопственој ћерки и да то неће учинити. Ерик је дао ову понуду за нагодбу не зато што је Лиза Милер имала ваљан правни захтев, јер нема, већ зато што је великодушна особа и радије би избегао болне, јавне парнице око валидности свог брака са Сaм.

(Блиц жена)