Извор:Фото: АТА имагес

ВИКИ РОДИТЕЉИ НИСУ ПОДРЖАВАЛИ: Нико није хтео да она запева

Извор: нпортал

11.12.2023.

18:20

ВИКИ је успела да оствари своју жељу коју је имала од самог детињства, мада њена породица није била за то.

Још као девојчица Вики Миљковић показала је таленат за певање, а уз рођеног брата који је свирао хармонику родила јој се љубав према музици.

Ипак, за разлику од Владице, који је тада одабрао мало другачији пут, Виолета је имала само једну жељу – да постане позната певачица.

BloombergAdria.com

 

Међутим, није све ишло баш како је она замислила будући да су родитељи све наде полагали у њеног брата.

Виолетин отац, иначе просветни радник, имао је другачије жеље за своју наследницу, противећи се њеном сну да буде певачица.

–Све снаге су биле усмерене у музичко образовање мог брата, он је одлазио на разноразна такмичења, а ми сви породично смо га пратили, тако да сам ја била у запећку. Данас разумем мог оца, јер не само да је био просветни радник, него је и прошао много тога у животу, па је знао шта све са собом носи овај посао и хтео је да ме заштити– испричала је Виолети не кријући да су чланови породице дуго игнорисали њен таленат.

BloombergAdria.com

 

Ипак, ставови њене породице нису је одвратили од идеје да се бави певањем и одлучила је да истраје у својој жељи.

Како је и сама својевремено признала, вребала је прилику да докаже свима да је талентована и да је дар који она поседује вредан пажње.

-У нашу кућу су долазили многи музичари, али су сви били окренути ка мом брату, а на мене нико није обраћао пажњу. Једном приликом је био ту и Рики Лугоњић. Сви су се окупили око мог брата који је свирао, одушевљавали су се, а мој отац је договарао са њим да Владица сними плочу. Ја сам гледала из прикрајка и наваљивала да отпевам барем једну песму и отац је на крају попустио– открила је својевремено певачица за Гранд. 

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".