Извор:Фото: Принтсрин/Инстаграм/Mirjana Memedovic/АТА имагес

ЗАШТО СЕ МЕМЕДОВИЋ РАЗВЕО: О томе никад није јавно говорио

Извор: Нпортал

12.12.2023.

10:23

ЈЕДАН од наших омиљених водитеља, Јован Мемедовић, развео се од прве супруге Мирјане 2014. године, а мало ко зна из ког разлога су ставили тачку на брак.

Тада су сви били изненађени када су чули да су решили да се растану, међутим, за водитеља и његову супругу Мирјану, то је била једина исправна одлука у том моменту.

Бивши супружници и родитељи двоје деце Маше и Уроша разишли су се без грубих речи, те је и сам процес развода био безболан, а својевремено су откривени прави разлози развода.

Увек се некако претпоставља да је главни разлог развода одсуство љубави или пак разговора, можда презасићење. Међутим, код Јована и Мирјане догодило се потпуно нешто друго.

BloombergAdria.com

 

Према писању медија, водитељ је тада због природе посла често је био одсутан од куће, заправо највећи део године боравио је по џунглама, степама, планинама снимајући невероватне људе и појаве, а по повратку, како је својевремено казао, није желео да се враћа градској гужви, упркос томе што је знао да га код куће чекају супруга и деца. Највећи део слободног времена проводио је, што и данас чини, у својој викендици на планини, а све то заједно наводно је довело до удаљавања брачних партнера.

Јован за медије никада на ту тему није желео да говори, мада ипак није ни крио да му самачки живот у дивљини прија.

- Не желим да причам о томе и не бих волео да ишта објављујете на ту тему - рекао је тада водитељ у једном интервјуу за домаће медије.

(Блиц)