Извор:Фото: АТА имагес

"СВЕ САМ МУ ОПРОСТИЛА" ЈК о Душку: "Живот бих дала за њега"

Извор: Нпортал

15.12.2023.

16:03

ПЕВАЧИЦА је открила детаље односа са Душком...

Када се 8. јуна 2008. године певачица Јелена Карлеуша удала за седам година млађег фудбалера Душка Тошића, нису им предвиђали светлу бућност, међутим, они су упркос разним спекулацијама и нагађањима опстали, те су и даље заједно.

Она је, сада, први пут најискреније и најинтимније говорила о односу са Тошићем, који каже "да не може да превазиђе медијску бруку" која их је задесила пре неколико година.

BloombergAdria.com

- Не могу да не волим Душка, зато што је он отац моје деце и волећу га завуек. Сматрам да је Душко најлепши мушкарац у мом животу и отац моје деце. Ја бих живот дала за њега сигурно, када би неко кренуо на Душка ја бих на метак стала, не на метак кренула бих на десеторицу - нагласила је она.

ЈК је навела да су она и њен супруг потпуно различите особе, те да иако је она њему опростила све што је радио, он је пак један од оних који не праштају.

- Различити смо, ја сам Душку опростила све што је он радио, али Душко није тај тип да опрашта. Није могао да превазиђе и не може, има таквих људи, једноставно ту медијску бруку где је он представљен као рогоња мало који мушкарац би могао... - ирпичала је она у подкасту за "ИнформерТВ".