Извор:Фото: Петар Милошевић

ЛЕПА ЛУКИЋ ОТКРИЛА: Лекари нису могли да открију рак

Извор: Нпортал

23.11.2021.

18:08

НА КОМЕМОРАЦИЈУ и сахрану Мериме Његомир дошла је и Лепа Лукић, која је била потпуно скрхана због смрти блиске пријатељице.

 Она је испричала како је Мерима сазнала да болује од рака, те да лекари првих месеци нису ништа могли да нађу.

- Била сам у њеној кући у јулу, уступила ми је кућу да се одморим тамо. Шок сам доживела када се ово све догодило. Нека је чувају анђели... - рекла је кроз сузе Лепа и испричала како је реаговала када је сазнала да је Мерима болесна.

- Тако да сам њу звала и она ми је рекла: "Тачно је". "Шта си осећала, како си сазнала", сам је питала. Каже: "Осећала сам да ме нешто боли испод панкреаса" и каже да је ишла код више лекара и да ништа нису нашли, а она не зна шта је боли... Онда ми каже: "Сестра ми је рекла да идем на скенер. Отишла сам на скенер и лекар ми је саопштио да имам рак" - 

- Нисам могла да издржим да не заплачем. Онда ме је Марко звао и рекао: "Госпођо Лепа, немојте да плачете пред њом. Ми не плачемо, није вама теже него мени". Ја му кажем: "Ја нисам могла да се суздржим". "Ако не можете следећи пут да се суздржите, немојте звати". И онда нисам звала и онда сам чула... - рекла је Лепа за "Телеграф.рс".

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".