Извор:Фото: МегаКвиз принтскрин

ЈЕСТЕ ЛИ УШТОГЉЕНИ ИЛИ ОПУШТЕНИ? Шта прво видите на слици?

Извор: Нпортал

31.12.2023.

22:30

ЧЕСТО се у психијатрији користи метода испитивања људи сА фотографијама, а оно што прво виде даће одговоре на многа питања.

Погледајте ову фотографију и сазнајте да ли сте опуштена особа која се не узрујава превише и не зна за појам стрес или сте ипак јако организирани, и све мора бити готово на време, пише МегаКвиз.

BloombergAdria.com

 

Љубавни пар

Иако многи мисле да сте неозбиљни, то је уствари само параван. Ви се заправо водите животном филозофијом да је све ствар равнотеже – где је потребно, бићете озбиљни, где није, дајете себи одушка и уживате. Отворени сте за флерт и љубавне подухвате, али када наиђе права особа, у стању сте све да учините за њу. Иако волите да имате шири круг познаника, пажљиво бирате коме ћете дати да вам се приближи и остане поред вас. Људи вас или воле или не воле. Склони сте авантурама и путовањима, али најлепше вам је код куће.

Шака

Вама је у животу све црно или бело. За вас не постоје изговори као што су ''можда'' и ''видећемо''. Волите све да обавите одмах и сада, а посао остављате за сутра само ако не постоји други начин. Често чујете да сте ограничени и уштогљени, али то вас уопште не дотиче јер живите у свету у којем сте довољни сами себи. Интровертни сте, па се онај ко уђе у ваш круг пријатеља може осећати почашћено. Када је у питању љубав, ви тражите некога с ким можете одлично да функционишете јер не желите да губите време са људима који вам нису слични.