Извор:Фото: Драган Миловановић

Јелена Ђоковић за комад накита издвојила 50.000 евра

Извор: Нпортал

24.11.2021.

12:49

НОВАКА и његову супругу Јелену Ђоковић одувек је красила изражена скромност. Супруга најбољег тенисера света никада није дозволила себи да се хвали скупоценом гардеробом, напротив, чак су јој сви замерали на претераној једноставности. Ипак, један детаљ привукао је посебну пажњу јавности.

Када су аксесоари у питању, на Јелени можемо видети наруквице, које су углавном од дрвета, чија вредност је приступачна свима.  Међутим, супруга Новака Ђоковића у својој колекцији има и комаде који вреде читаво богатство. Међу њима се посебно истиче ручни сат луксузног швајцарског бренда „Аудемарс Пигует“, вредан готово 50.000 евра.

Реч је који поседује оквир од 18-каратног розе злата, са 32 брушена дијаманта и посребреним бројчаником са чувеним узорком „Мега Таписсерие“.

Сат Јелене Ђоковић је, очекивано, поделио њене пратиоце на Инстаграму ‒ једни је критикују због скупоценог комада који одудара од ставова које промовише, док је други бране сматрајући да у томе нема ничег лошег јер себи може да приушти много више. 

(Хелло)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#ВИП #старс #Јелена Ђоковић #Јелена Ђоковић жена Новака