Извор:Фото: Профимедиа

САОБРАЋАЈКА У ХАМБУРГУ: Поршеом пробио бетонски блок

Извор: Нпортал

24.12.2023.

22:44

ТРОЧЛАНА екипа је имала несрећу након посете локалном бару.

Две особе, старости 39 и 48 година, погинуле су данас у стравичној несрећи у немачком граду Хамбургу. Још једна жена (32) налази се у тешком стању, са повредама опасним по живот. Како преносе тамошњи медији, до несреће је дошло око 2.13 часова (по локалном времену) када је возач (48) изгубио контролу над аутомобилом у кривини, због, како се претпоставља, превелике брзине.

Према првим информацијама из ватрогасне службе, "порше 911" је прешао бетонски блок, затим се забио у зид баште, преврнуо се и завршио на крову. Путник (39) је избачен из возила, а возач је остао прикљештен у аутомобилу. Две жртве несреће преминуле су од задобијених тешких повреда на месту несреће. Жена стара 32 године на задњем седишту задобила је вишеструку трауму и са тешким повредама превезена је у болницу.

Трочлана екипа је имала несрећу након посете локалном бару, док су хитне службе пронашле трагове дроге у олупини "Поршеа". Опојна дрога је заплењена, док полиција истражује ко је и да ли је неко од путника конзумирао дрогу, као и шта је претходило несрећи.

Очевици су пре доласка Хитне помоћи покушали да угасе пожар на возилу изазван удесом. Разговарали су и са женом у возилу, која је још увек била при свести и вероватно јој спасили живот. Због тежине несреће, хитне службе хамбуршке ватрогасне службе покренуле су хитно спасавање тако што су возило поставиле на точкове користећи секције мердевина као полуге.

(Билд)