Извор:Foto: Printscreen Instagram / mihajanj / ami g show

ЈАЊУШ САВ У ЦРНИНИ: Задругар посетио полицију

Извор: нпортал

26.12.2023.

20:44

ДАНАС је Јањуш отишао у полицију како би преузео потребну документацију, а сутра у 12 часова сахрањује брата.

Марко Јањушевић Јањуш, хитно је синоћ изведен из ријалитија, како би му саопштили да је његов рођени брат Михајло Јањушевић, према незваничним информацијама извршио самоубиство.

BloombergAdria.com

 

Дуго се није знала његова тачна локација и да ли се одмах запутио ка Пријепољу или је остао у Београду како би завршио шта је потребно, а сада се појавио и први снимак.

Јањуш је затечен испред полицијске станице у општини Стари град, где је дао изјаву поводом овог трагичног догађаја и узео потребна документа. Верује се да је узео налог да може да уђе у Михаилов стан и узме његове ствари.

Подсетимо, трагична вест о смрти Михајла Јањушевића, рођеног брата актуелног учесника "Елите" Марка Јањушевића Јањуша, дубоко је потресла његову породицу, али и целокупну јавност, а Михајло ће бити сахрањен сутра у родном Пријепољу у 12 часова.

Телефони за помоћ

СОС телефон за помоћ СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг. Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".