Извор:Фото: Танјуг/Драган Станковић/ти, Милена Анђела

Цеца није дошла на комеморацију Марини - ово је РАЗЛОГ

Извор: Нпортал

24.11.2021.

15:34

ПЕВАЧИЦА Светлана Цеца Ражнатовић није дошла на комеморацију најуспешнијем такстописцу на нашој естради, Марини Туцаковић, иако су деценијама имале врло близак однос, који је изродио бројне хитове.

Цеца је одлучила да не присуствује комеморацији због непријатности коју је доживела на Марининој сахрани, када је син Марине Туцаковић, Милан Лаћа Радуловић, рекао њој, Милану Калинићу и Саши Матићу да не прилазе гробном месту.

Она се од Марине опростила управо на сахрани која је одржана 29. септембра, а иако ју је њен муж Фута позвао на комеморацију, певачица није дошла јер није желела да поново дође у непријатну ситуацију која би потенцијално могла да се догоди са Лаћом, пише Блиц.

BloombergAdria.com

 

Комеморацији су присуствовали Ана Бекута, Ана Николић, Драгана Катић, Јелена Триван, Оливера Ковачевић, Наташа Беквалац, Јелена Карлеуша, Гога Секулић, Јована и Жељко Јоксимовић, Жељко Самарџић, Жика "Зана", Дара Бубамара, Дамир Хандановић.

Број познатих засигурно би био и већи, али су комеморацији могли да присуствују само они који су добили позивницу Марининог сина и супруга.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".