Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ША ИЗВЕДЕН ИЗ ЗАДРУГЕ Кукао на сав глас: "Није ми добро!"

Извор: Нпортал

29.12.2023.

15:42

УЧЕСНИК ријалитија "Задруга 7 Елита" Ненад Алексић Ша синоћ је поново направио драму у дворишту имања када је плакао и кукао на сав глас, молећи продукцију да га изведу напоље.

Током њихове последње расправе, Ша је отворено изразио своје фрустрације, посебно наглашавајући да му смета што Миона није спремна за интимне односе са њим и што не може да чека да изађу из ријалитија. Јовановићева је у току свађе открила да је Ша тајно напуштао ријалити како би се састао са психијатром.

- Не могу да издржим, нисам добро. Уопште ми није добро. Каква питања, какве бивше... Заболе ме за све њих заједно - жалио се Ша Миони. 

- Не бих рекла да ниси добро, кад ти психијатар није рекао да ти није добро - одбрусила му је Миона.

BloombergAdria.com

 

- Шта је ово? Није ми добро. Само ме изведите, нећу правити с**ње. Гази ми мозак, преклињем вас - молио је Ша кроз сузе продукцију да га изведу.

- Како ти није добро? У ком смислу? Је л' проблем у теби или у мени? - постављала је питања Миона.

- Нисам добро. Ја сам проблем, није ми добро. Мучим се овде, не могу, пусти ме. Уморан сам, не могу више с људима. Једини мир си ми ти била - непрестано је понављао Ша кроз сузе.

- У теби је проблем, ћутим ти нон-стоп. Ти не знаш шта хоћеш - рекла је Миона. 

- Не вреди причамо данима и те нећеш да ме разумеш - викао је Ша.- Зашто ниси добро? Психијатар ти није рекао да ниси добро. Реци ми твоју дијагнозу, шта ти фали? Конкретизуј проблем. Који је твој проблем? - рекла је Миона.