Извор:Фото: Н. Фифић

ЗБОГ ЊЕ ЖЕЛЕЛА ДА БУДЕ ВОДИТЕЉКА Шта је раније радила Ирина

Извор: Нпортал

04.01.2024.

11:47

РЕТКО ко зна са којим се послом бавила Ирина Вукотић пре него што је почела да ради на телевизији.

Популарна водитељка Ирена Вукотић, недавно је озваничила везу са познатим доктором Радмилом Јанковићем. 

Ирина је већ две деценије активна као телевизијско лице, али и даље је много лепа и атрактивна. Међутим, пре него што је почела да се бави водитељским послом, радила је као професорка српског језика и књижевности. Сада су њени ученици открили како је памте: 

- Много смо волели Ирину. Сви, баш цео разред. Предавала нам је нешто кратко, чини ми се једну школску годину, али сасвим довољно да нам остане у лепом сећању. Увек је била праведна, знало се како је и на чему си са њом када је реч о знању. Није била превише строга, али је морало да се учи и зна- рекао је један од Ирининих ђака.

- Ух Ирина, обожавала сам је. Сећам се да сам причала да желим да будем као она, већ тада је радила два посла и балансирала између школе и телевизије. Стално сам гледала њен програм, због ње сам пожелела да и ја будем водитељка- додала је бивша ученица.

- Ирина је жена змај! Увек је била прелепа и елегантна, као професорка је била феноменална. Ма шта њој не би ишло од руке? Види се да је жена темељна, образована и пуна знања, просто с њом, бре, шале нема (смех). Дани са њом остали су ми у лепом сећању, екипи са којом се и данас дружим такође. Волели смо њене часове- рекао је ученик.

- Шта рећи за Ирину? Одлична учитељица, жена на коју се треба угледати, била је пријатељски настројена према ђацима. Баш смо је волели сви, нико у разреду није имао лоше речи за њу. Баш сам срећна што је успела у водитељској професији, рођена је за то. Али, ако ово буде читала - професорка, увек ћемо вас се сећати и поносни смо на вас!- закључили су ђаци.

(Мондо)