Извор:FOTO: Инстаграм принтскрин/nikolicnemanjafb /ATA

"ОН НИКАД НИЈЕ ПЛАТИО КАФУ": Колега напао Дарка Филиповића

Извор: нпортал

05.01.2024.

09:38

ДАРКО ФИЛИПОВИЋ зараду до својих наступа гледа да паметно уложи, тако гледа да купује што више некретнина.

Певач Дарко Филиповић недавно се нашао у центру скандала након што га је супруга Јасмина наводно преварила са његовим другом, па је после 12 година уследио развод брака.

BloombergAdria.com

 

Певач је одмах после скандала отпутовао на егзотични Тајланд, а чини се да му је ово путовање и те како пријало. Он је са ове далеке дестинације поделио гомилу фотографија и снимака, а многи његови пратиоци зачуђени су шта све сме и жели да проба.

BloombergAdria.com

 

Његов колега Немања Николић прокоментарисао је једном приликом вест да је његов колега купио два стана у Грчкој и том приликом испрозивао Дарка.

- Свака част, мени је драго да то чујем, штедео је на време. Имали смо и ми неке уштеђевине, али све је то пресушило, а живот у Београду је скуп, имамо трошкове, децу, морамо да се хранимо, а кад то пресуши може да буде опасно. Он нама кафу никада није платио и када смо пуно пара зарађивали и били најпопуларнији. Он је од динара правио три, то је уметност и треба да му завидимо. Свака част, ја смем да га прозовем јер смо заједно почели, били тим и као браћа, ја смем то да му кажем - рекао је Немања Николић једном приликом у емисији "Ексклузив".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".