Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/Ата имагес

ЈАЊУШ ДОНЕО ОДЛУКУ: Да ли се после трагедије враћа у Елиту?

Извор: Нпортал

05.01.2024.

11:00

МАРКО Јањушевић је крајем прошле године доживео породичну трагедију. Његом најмлађи брат, Михаило, извршио је самоубиство.

Гледаоци су помињали да ће Јањуш остати уз породицу после ове трагедије, али пошто мора да заради и да скрене мисли, Марко се ипак враћа у Задругу 7 Елита: 

BloombergAdria.com

 

- Јањуш ће се ипак вратити у ријалити. Највероватније ће то бити за пар дана после Божића, али још увек није тачно утврђено када ће се то догодити - прича добро обавештен извор и додаје:

- Постигао је договор. Тешко му је да после смрти брата поново стане пред камере, али је свестан да ће му време у ријалитију брже проћи и да сада нажалост ништа не може да промени - закључује добро обавештен извор за "Блиц".

Михаило Јањушевић (27), рођени брат актуелног учесника "Елите" Марка Јањушевића Јањуша одузео је себи живот пре неколико дана у стану у Београду.

СОС телефон за превенцију самоубиства


Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.
Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.
Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.