Извор:Фото: АТА имагес

СНЕКИ: "Ноћима не престајем да плачем, сузе само теку"

Извор: Нпортал

08.01.2024.

09:58

ПРИВАТНИ живот Снежане Бабић Снеки је мистерија за јавност

Од када је 2009. године ставила тачку на седам година дуг брак са Радомиром Стојановићем Приватни живот Снежане Бабић Снеки  је мистерија за јавност. О разводу је говорила само једном приликом

‒  Није то осећање са којим човек може да буде задовољан у животу, али је нешто што морате да превазиђете. Морате бити јаки и да верујете у себе. Ја сам успела да превазиђем то захваљујући публици, мојој музици, песми ‒  рекла је о разводу за "Курир" недавно певачица која је је истакла да и даље верује у брак.

BloombergAdria.com

‒  Мислим да млађи људи морају да верују у заједништво, верујем у брак, природно је да имате поред себе некога ко ће вас утешити и волети ‒  рекла је, а сада и признала да јој се дешава да у налету емоција не може да задржи сузе.

‒ Има ноћи када се плаче, када теку сузе - кажем "Снежана, немој да плачеш", али сузе и даље теку. Али морате да се исплачете, изарлаучете.. можда да се истрчите и онда себи кажете "Сад је доста, да видим где сам. На који начин ја решавам тај проблем, да не оштетим мој кодекс понашања, људе око себе и да себи направим пролаз, невезано да ли је у питању посао или љубав ‒ рекла је за Хyпе тв Снеки.