Извор:Фото: Профимедиа

МЛАД МЕСЕЦ У ЈАРЦУ ОД 11. ЈАНУАРА: 3 знака имаће више новца!

Извор: нпортал

11.01.2024.

08:57

САЗНАЈТЕ на која 3 знака ће највише утицати Млад месец у Јарцу.

Први Млад Месец 2024. године јавља се у знаку Јарца и, због кластера планета у земаљским знацима, може донети озбиљне промене у ресурсима.

BloombergAdria.com

 

Ствар је у томе што ће у време младог Месеца Уран, планета изненађења, бити у Бику, а у Девици ће бити црни Месец, који је одговоран за документа и договоре.

Зато очекујте да се због ових тачака у вашим финансијским пословима могу десити права изненађења, која вас могу и одушевити, па чак и уплашити.

Стрелац

У време младог месеца, Сунце, Месец и Марс ће бити у вашем финансијском сектору, што значи да ћете можда имати нови извор прихода, највероватније захваљујући помоћи неког мушкарца или због пробоја у вашем личном послу. Марс управља кућом ваших сопствених пројеката, тако да је ваша замисао која одједном може почети да ствара озбиљан приход!

Близанци

У време младог Месеца у вашем сектору породичног капитала биће Сунце, Месец и Марс, што може донети нови извор прихода вашем мушкарцу или ћете се ви и супруг одлучити за хипотеку или кредит. Поред тога, можда ћете почети да добијате инвестиције из неког Интернет пројекта, посебно ако сте га покренули 2023. године.

Девица

У време младог Месеца, Сунце, Марс и Месец ће бити у вашем сектору личних пројеката, што може донети нови циклус финансија из вашег личног посла. Занимљиво је да је у вашем знаку Црни Месец који може донети изненадне незваничне приходе, а Уран у сектору међународних односа може да доноси наруџбине страних партнера или клијената. Поред тога, пројекат везан за вашу наставу може почети да ствара приход за вас.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".