Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/lukacrepuljarevic/АТА имагес

ДОШАО ЈЕ И ТАЈ ТРЕНУТАК: Лука са Барбаром на вечери

Извор: Нпортал

11.01.2024.

10:17

ПЕВАЧИЦА Барбара Бобак и Лука Црепуљаревић, отишли су на заједничку вечеру.

Момку из села Семегењево код Златибора, Луки Цепуљаревићу се остварила жеља да упозна популарну певачицу Барбару Бобак. Лука је иначе познат јавности по својим животним схватањима, а и по томе што је решио да живи на селу у кући своје баке. 

Овај дивни момак и певачица су отишли на заједничкуи вечеру, а фотографије су објавили на Инстаграм сторију: 

- Дошао је и тај тренутак да се упознам са дивном особом, пре свега, и талентом какав има Барбара. Дефинитивно, вече за памћење - написао је он док му је она у опису оставиле емотиконе срца.

BloombergAdria.com

 

Лука има двадесет и једну годину, студира и истовремено се стара о свом имању и кравама. 

Како је недавно признао за Блиц дан, добио је подршку од глумице Слободе Мићаловић, Милоша Биковића и многих других, а посебно се захвалио певачу Николи Роквићу који му је финансијски помогао.

- Никола ми је писао и финансијски ми помогао. Морам то да истакнем и да му се захвалим, иако ја никада нисам тражио финансијску помоћ, нити ми је то циљ, он је инсистирао – рекао је Лука и испричао анегдоту везану за познату певачицу.

- Кад смо код Николе, његову песму „Опрости мојој младости“ је препевала Барбара Бобак коју обожавам. Уз њене песме радим, косим... А када сам чуо да пева ту песму, одушевио сам се јер сам ту песму и посветио једној девојци, мојој несуђеној... Кад смо код Барбаре, писао сам јој на Инстаграму, није ми одговорила вероватно није видела, али овим путем апелујем да ми одговори – рекао је Лука за Блиц дан.