Извор:Фото: АТА имагес

САХРАНИЛА ЈЕ И ОТИШЛА ДА ПЕВА: Гоца неутешна због њене смрти

Извор: Нпортал

11.01.2024.

10:39

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан одувек је била искрена када је у питању њен приватни живот.

Популарна звезда је смрт блиске особе јако тешко поднела, поготово јер је она била ту када јој је било најтеже. Њена бака Цвета, оставила је дубок траг у њеном срцу и души:  

- Никада нећу заборавити када ми је бака Цвета преминула, коју сам волела највише на свету, ми смо је сахранили, ја сам увече отишла да певам - рекла је певачица.

Гоца је причала и о браку са Иваном Маринковићем који је обележио њен живот.  У садашњем браку је срећнија него у претходном и не жели да се враћа у прошлост иако се често њој враћа прошлост. 

- Мене не прати сенка првог брака. То неко други жели да искористи. То је било пре 13 година, ја сам три пута дуже у браку и у вези са својим садашњим супругом, нешто што сам била укупно у вези и браку са својим првим мужем - рекла је Гоца.

Гоца Тржан је још једном показала своју искреност и отвореност о личним темама, пружајући публици увид у делове свог живота о којима ретко говори јавно. Њени искрени и без длаке на језику одговори су наишли на позитивне реакције код публике, која је препознала аутентичност у њеним речима.

(Република)