Извор:Фото: АТА имагес

БИКОВИЋ ДОШАО ПО СИНА Из породилишта га извео на ПОСЕБАН ДАН

Извор: Нпортал

13.01.2024.

17:38

МИЛОШ Биковић и његова изабраница Ивана Малић добили су сина Василија, а глумац је сада кренуо у породилиште да изведе бебу и маму.

Глумац је стигао у болницу са носиљком, а потом се вратио и по торбу. Како смо приметили, Биковић је био веома узбуђен.

Оно што је занимљиво да ће Ивана са њиховим сином изаћи из болнице баш на Милошев рођендан.

Иначе, Биковић је рођење наследника славио уз трубаче, те је на Инстаграму поделио и снимак са славља.

- Моја браћа Цигани ми кажу ,,имаш циганску душу’’ и то ми је један од најлепших комплимената. Волим их јер је душа данас дефицитарна роба. (Не зна се шта је горе, што је дефицитарна или што се посматра као роба.) А моји пријатељи, са мном у радости и тузи, хвала вам за све. Рођендан није ни почео а ја сам своје поклоне већ добио. Добио сам ЊЕГА… Највећи благослов од свих - написао је глумац у опису видеа.

Његова изабраница Ивана Малић на свет је донела здравог наследника, а глумац је својевремено причао о свом одрастању, али и тада потенцијалној принови која је данас постала његова јава.

- Живот није лак ни за кога од нас. Можда ће мој син имати богатог оца, али ја нисам имао ту срећу. У раној младости сам научио да се одричем онога што родитељи не могу да ми приуште. То ме није умањило као дечака, касније тинејџера и мушкарца. Они који су имали све нису знали вредности не само материјалних ствари, већ и оних животних. Код мене се увек јављала жеља да себи зацртам циљеве такве да ми за њих треба снага целог ума и тела. Мали снови до којих се лако дође никада нису значили ништа - рекао је Милош Биковић раније за "Ало".