Извор:Фото: Јадранка Илић/Јутјуб принтскрин/Televizija Valjevo Plus – Gledamo se!

БИКОВИЋЕВ БРАТ О ПОРОДИЦИ: Родитељи се два пута разводили

Извор: Нпортал

14.01.2024.

09:16

ИГУМАН Михаило Биковић, старешина манастира Јовања, и рођени брат глумца Милоша Биковића у једном од ретких интервјуа открио је мало познате детаље из живота њихове породице.

Присећајући се детеињства, рекао је да је била испуњена "сељакањем од једног до другог места, што је значило да нигде не можете да пустите корене".

- Таман се негде скућимо ајде сели се на ново место. Цео живот смо били подстанари. Можда је то разлог што сам у тренутку одрастања почео да тражим нешто што је стално. Разочарао сам се у међуљудске односе јер сам видео да је човек релативан и да ако се и ослонимо на њега може он да се измакне и да изгубимо ослонац под ногама - рекао је игуман.

- Тај стални осећај губљења ослонца под ногама је код мене родио жељу за нечим апсолутним и сталним. За нечим што ми неће измаћи

BloombergAdria.com

 

- Моји су се разводили два пута, два пута се венчавали. Мој брат Милош је из њиховог другог брака... од истог оца и исте мајке... Први развод њихов је био кад сам имао 5 а други кад сам имао 16 година, а мој брат свега 6 месеци. Све су то дубоки ожиљци.

- Али да се све то можда није десило ја можда никада не бих размишљао о некоме другоме. Схватио сам да је Ајнштајн у својој Теорији релативитета погрешио. Када је рекао да је све реалтивно није рекао потпуну теорију. Потпуна теорија би гласила - Све је релативно, осим апсолутног.