Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda, Инстаграм/jasmin_hasic

КО ЈЕ БИО ЈАСМИН ХАСИЋ? Звезда Гранда умрла од рака бубрега

Извор: Нпортал

26.11.2021.

16:13

НЕКАДАШЊИ учесник "Звезда Гранда" Јасмин Хасић преминуо је јуче 25. новембра у 36. години након што је изгубио битку са опаком болешћу.

Певачу је недавно дијагностификован тумор на бубрезима који је пре више од три недеље оперисао у Турској, али је на жалост изгубио битку.

Бројне колеге опростиле су се од певача који је имао анђеоски глас и који је 2014. године због свог неоспорног талента успео да уђе у финале "Звезда Гранда".

- Сећам се и датума (смех). Аудиција је била у Сарајеву и први сам стигао, али сам у задњем тренутку решио да не наступам. Хвала Богу па су ту били моји пријатељи који су ме на крају наговорили да запевам пред жиријем. Певао сам песму “Жал” од Шабана Шаулића и било је одлично. Сећам се да ми је Саша Поповић рекао да смршам и да се сигурно такмичим - рекао је Јасмин својевремено и додао:

- Драган Стојковић Босанац ми је рекао да имам таленат, али то није све већ да морам да будем упоран јер се упорност увек исплати.

- Босанац је био најискренији, више сам се плашио Шабана Шаулића. Имао сам ужасну трему И није ми било свеједно да станем пред великане наше народне музике и да певам. Знам да сам три степеника на бини једва преживео колико сам се погубио од треме. 

Иако се чинило да се након завршетка такмичења слабо појављивао у медијима, он је заправо све време вредно радио и припремао нове песме које је после представио публици.

Певач се потом оженио својом дугогодишњом девојком Јасмином за коју је испричао да му је била највећа подршка током такмичења и започињања певачке каријере.

- Моја изабраница се зове Јасмина, баш као и ја (смех) и није из моје бранше. Оженио сам се пре седам месеци. Нисам желео да нико зна већ смо направили интимну прославу на којој је била присутна само ужа породица. Нисам хтео да правим фрку око венчања - испричао је Јасмин тада.

Бројни певачи орпостили су се од драгог колеге и пријатеља дирљивим порукама на друштвеним мрежама. https://www.youtube.com/watch?v=OyTXh_nFX2w

(Гранд онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".